( 0 ) Ostukorv 0,00 €

Ostukorvis pole tooteid.

PRIVAATSUSTINGIMUSED

Privaatsustingimused kehtivad https://expressions.ee/ (edaspidi E-pood) kasutamisel ja ostude sooritamisel ning Expressionsi kaubanduskeskuste kauplustes VIP klubi kaardi lojaalsusprogrammi tarbeks kogutud andmete töötlemisele. E-poodi haldab Gobind-Osta Group OÜ (registrikood 11167890, aadress Tatari 5-8, Tallinn 10116), kaupluseid haldab Pioneering Retail Group OÜ (registrikood 11020773, aadress Tatari 5-8, Tallinn 10116). Privaatsustingimustes kirjeldatakse, kuidas Expressions töötleb (sh kogub, kasutab, avaldab, säilitab, edastab jm) isikuandmeid. Privaatsustingimused on lahutamatult seotud E-poe Kasutustingimustega https://expressions.ee/kasutustingimused.

  1. Kliendi isikuandmeid töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega.
  2. Expressions töötleb identifitseerimisandmeid ja üldandmeid: ees- ja perekonnanimi, e-poe kasutajanimi, postiaadress, e-post, telefoninumber.
  3. Expressions kogub kliendi isikuandmeid kliendikonto loomisel ja/või tellimuse vormistamisel. Isikuandmete loetelu: nimi, telefoninumber, e-mail ja ostuajalugu.
  4. Expressions kasutab isikuandmeid kliendile teenuste osutamiseks, edasi arendamiseks ja personaliseerimiseks. Nimetatud teenuste all mõeldakse eelkõige Expressions.ee e-poes klientidele kaupade müüki ja personaliseeritud pakkumiste korraldamist.
  5. Muuhulgas töödeldakse isikuandmeid ka kliendi lojaalsusprogrammi (VIP klubi kaardi) teenindamiseks.
  6. Vastutav töötleja ei avalda talle teatavaks saanud andmeid kolmandatele isikutele.
  7. Liitudes kliendi VIP klubi kaardi lojaalsusprogrammiga, annab klient nõusoleku oma isikuandmete töötlemiseks. Vastutavale töötlejale edastatud isikuandmed on kaitstud ning käsitletakse konfidentsiaalse informatsioonina, sh e-poe tellimuste keskkonnas säilitatavad andmed kliendi ja tema tellimuste kohta.
  8. Andmeside kliendi ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, mis tagab kliendi isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse. Andmetöötlejal puudub ligipääs kliendi konfidentsiaalsetele panga- ja maksekaardi rekvisiitidele.
  9. Klient annab e-poes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda kliendi isikuandmeid ning edastada logistikapartnerile vajalikke andmeid kauba kohale toimetamiseks.
  10. Vastutav andmetöötleja rakendab kõiki meetmeid, sh infotehnoloogilisi ja organisatoorseid, kogutud isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.
  11. Kliendil on õigus võtta tagasi varasemalt antud nõusolek isikuandmete töötlemiseks, andes sellest teada e-kirja teel info@expressions.ee.
  12. Expressions võib saata kliendile uudiskirju ning pakkumisi kliendi e-mailiaadressile või SMSi vahendusel.
  13. E-poes registreerunud kliendil on igal ajal võimalik oma isikuandmetega tutvuda ja neid osaliselt muuta logides sisse https://expressions.ee/ iseteeninduskeskkonda minu konto alt või edastades vastava soovi aadressil info@expressions.ee.
  14. Kliendi isikuandmete säilitamise tähtaeg on viis aastat alates viimasest ostust.
  15. Expressions võib privaatsuspoliitika tingimusi vastavalt seadusele ühepoolselt muuta. Muutmisest teavitab Expressions andmesubjekte https://expressions.ee/ koduleheküljel või muul viisil.